MK Watrobki Dorszowe - особливий високоякісний делікатес польського виробництва. Цінується за незрівнянні смакові особливості і високий вміст речовин, необхідних організму. Печінка добувається з великої риби, спійманої в просторах Атлантичного океану. Консистенція світло-рожевого відтінку, однорідна, м'яко тане в роті.
Інформація про товар і його властивості
- Тип - рибні консерви.
- Різновид - печінка тріски.
- Поживна цінність: жири - 34,2 г, вуглеводи - 0,8 г, білки - 8,5 р.
- Калорійність - 345 ккал.
- Розфасування - жерстяна тара.
- Вага - 115 грамів.
- Компанія-виробник: M & K (Польща).
Користь печінки атлантичної риби
У продукції торгової марки MK сконцентровано багато жиророзчинних вітамінів, особливо групи A, D. Навіть невелика порція містить заряд мікроелементів, необхідних для здоров'я шкіри, кісток, серця і судин. Підтримує функціонування імунної та гормональної систем. Рекомендують вживати вагітним жінкам: сприяє правильному формуванню мозку у новонароджених.
Традиційно вживають з відварною картоплею, цибулею та яйцями, приготованими «в круту».